De Navaio game biedt uitkomst

In de Veiligheidsregio Hollands Midden werken brandweer, politie, GHOR en de gemeenten samen aan de rampenbestrijding en crisisbeheersing. De veiligheidsregio werkt ook nauw samen met waterschappen, milieudiensten en defensie. Iedere organisatie is verantwoordelijk voor zijn eigen taken. Samen zijn deze organisaties verantwoordelijk voor de veiligheid in Hollands Midden.

Kortom, een zeer belangrijke organisatie met veel verantwoordelijkheden die zich heel bewust is van de noodzaak het veiligheidsniveau binnen de organisatie te verhogen. Daarbij gaat het niet alleen om informatiesystemen, maar ook om toegang tot gebouwen, rondslingerende documenten, sterke wachtwoorden et cetera.

Medewerker zelf is firewall

Het doel van deze campagne is dat alle medewerkers zich bewust zijn van de noodzaak van informatieveiligheid en privacy van persoonsgegevens en ernaar handelen. De medewerker moet gaan inzien dat hij/zij de firewall is!

Woensdag 9 oktober, tijdens de Week van de Veiligheid, zijn we door middel van een kick off officieel van start gegaan met deze campagne!

Navaio is trots op zo’n mooie ambassadeur van onze security-awarenessdienstverlening. Wij wensen alle deelnemers veel kennis en speelplezier!