Over ons

Wij geloven dat organisaties weerbaar moeten zijn tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Een hacker zet in een handomdraai je bedrijf continuïteit onder druk. Of één geopende mail zorgt gelijk voor een datalek.

We zijn gedreven om samen met onze klanten tot slimme beveiligingsoplossingen te komen. Dat doen we als onafhankelijke partij. Met zelfsturende teams waarin flexibele specialisten ervoor zorgen dat jij gewoon je eigen werk kunt doen.

Navaio IT Security is een Haarlem based IT Security bedrijf dat in 2017 is ontstaan vanuit het project- en interim-bureau Stolwijk & Eichhorn. Hier is de basis gelegd voor sterk projectmanagement, een onderdeel wat in het DNA van Navaio zit.

Wij ontlenen onze naam aan de codetaal Navajo. Dit is de taal van de gelijknamige Indianenstam. De taal van de Navajo is door de geallieerden gebruikt als basis voor een codetaal waarmee berichten werden versleuteld. Navajo is tot op de dag van vandaag onkraakbaar gebleken.

Mission
Statement

De beste onafhankelijke implementatiepartner en dienstverlener zijn voor organisaties met uitdagingen op het gebied van Identity and Access Management en Cyber Resilience.

Onze partners

De code van Navaio

Navaio IT Security maakt gegevens toegankelijk voor de juiste mensen. Zo kan jouw personeel alleen bij de gegevens die voor hen van belang zijn en worden kwaadwillenden buiten de deur gehouden. Dit doen we door:

HET BESTE TEAM VAN
MENSEN, KENNIS EN ERVARING BIJ ELKAAR TE BRENGEN

DE KLANT CENTRAAL
TE ZETTEN

GEEN VOORKEURS-LEVERANCIERS
TE HEBBEN

BETROUWBARE EN
DUURZAME OPLOSSINGEN TE BIEDEN

TRANSPARANT TE ZIJN
OVER ONZE WERKWIJZE

UP-TO-DATE KENNIS VAN
PRODUCTEN EN TECHNIEKEN TE HEBBEN

WAAR LIGT JOUW VERBETERPOTENTIEEL?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?

Neem dan contact op