Onlangs zijn een aantal van onze medewerkers officieel gecertificeerd tot Active Roles consultant. Active Roles stelt uw organisatie in staat om het Active Directory beheer snel en efficiënt te vereenvoudigen, waarbij de belangrijkste beheers- en securitymaatregelen geborgd zijn en blijven. Door de samenwerking met One Identity en onze positie in de Benelux kijken we met een goed gevoel naar de komende projecten.

Mark Uppelschoten van One Identity: “We mogen met trots aankondigen dat onze partner Navaio IT Security met succes een aantal medewerkers heeft gecertificeerd voor onze Active Roles oplossing. Zij zijn nu de eerste partner in de Benelux die onze klanten kan helpen bij het beheren en beveiligen van hun AD- en Azure uitdagingen.”

One Identity Active Roles
One Identity Active Roles biedt geautomatiseerd gebruikersaccount- en groepsbeheer dat de tekortkomingen van Microsoft Active Directory en Azure Active Directory-tools oplost. Dankzij deze verbeterde mogelijkheden voor identiteitsbeheer kan je het werk efficiënter, nauwkeuriger en met minder handmatige tussenkomst doen. Active Roles is ontworpen met een modulaire architectuur, zodat je organisatie vandaag en in de toekomst gemakkelijk aan de zakelijke vereisten kan voldoen. Met Active Roles kan je vervelende en foutgevoelige beheertaken automatiseren en beveiligingsproblemen oplossen door alle belangrijke beheertoegang te beschermen en te controleren.

“One Identity in combinatie met Navaio IT Security kan je organisatie helpen het niveau van administratie en governance te bereiken om aan uw beveiligings- en nalevingsbehoeften te voldoen” aldus Mark Uppelschoten. Heb je behoefte aan meer grip op je Active Directory omgeving en gekoppelde systemen en wil je jouw medewerkers in staat stellen om zich te focussen op andere zaken dan accountbeheer?

Navaio helpt graag met jouw veiligheidsvraagstuk. Wij maken de juiste gegevens toegankelijk voor de juiste mensen.