De zorgsector staat door de coronacrisis enorm onder druk. Dat hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Als Navaio IT Security staan we zoals velen aan de zijlijn toe te kijken, terwijl anderen zich uit de naad werken. Toch vonden wij een manier om de helpende hand te bieden.

Zorginstellingen hebben momenteel hun handen vol om de coronacrisis zo goed mogelijk te bestrijden. Een datalek is wel het laatste wat ze kunnen gebruiken, maar een foutje is snel gemaakt. In deze tijden zitten cybercriminelen helaas niet stil. Ze zullen het niet laten om juist nú de zorgsector aan te vallen. De hoeveelheid incidenten zijn langzamerhand niet meer te tellen. Zo zou je bij de ABN Amro en de Rabobank ‘antibacteriële betaalpassen’ kunnen aanvragen of kregen klanten van de ABN sms’jes dat hun rekening in quarantaine is geplaatst. Zo ook enkele Franse ziekenhuizen die onder vuur lagen door een DDoS-aanval.

Ook wij willen ons steentje bijdragen. Zo bieden we samen met onze partner Bitdefener Network Security Monitoring aan voor zorginstellingen, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Wij houden twaalf maanden kosteloos het dataverkeer voor je in de gaten, zodat cybercriminelen geen kans krijgen om binnen te dringen binnen de zorginstelling. Zo kunnen zij iets geweldigs blijven doen voor onze landgenoten en doen wij iets terug voor hun.

Elkaar steunen in lastige tijden is waar het nu om draait. Samen komen we hier sterker uit.

Wil je meer weten over ons initiatief om zorginstellingen te helpen? Neem dan contact met ons op via info@navaio.com of bel (023-5344496).